דוריס שרקוטרי
 
 
 
 
 
 
 

אודות דוריס קצבים שרקוטרי

 
 
 
 
 
 
 

מסעדת דוריס קצבים נוסדה בשנת 2004 וכזו הייתה הראשונה מסוגה בארץ, סטייק- האוס של קצבייה המציע בשר איכותי שנבחר בקפידה על ידי השף המייסד, אדם ויה, מאנשי הבשר המובילים בארץ.
ספריו של השף: ״ספר הבשר הישראלי״ ו״עשן״ אשר זכו לתשבוחות רבות, מוצעים למכירה לאורחים ומוצגים לעיונכם בכניסה לקצבייה.
נתחי הבשר המוקפדים עוברים תהליך יישון מסורתי כפי שנהוג בצרפת, ללא ואקום.
בקצבייה שלנו נחתכים הסטייקים המדהימים לעיניכם ונטחן בשר ההמבורגרים הטרי מדי יום ובשרקוטרי אנחנו מכינים נקניקיות ממגוון סוגים בעבודות יד
אנו מזמינים אתכם לבקר בקצבייה שלנו המציעה מוצרי בקר, טלה ועוף מובחרים ובחנות הבוטיק המציעה נתחי בשר מעושנים, יין, גבינות מיוחדות מהעולם ומגוון מוצרים משלימים.